Sonnerupgaard Gods er ikke blot smukke historiske bygninger med en idyllisk beliggenhed i det naturskønne Midtsjælland. På Sonnerupgaard Gods venter spændende oplevelser for både private og virksomheder som ønsker at forkæle medarbejderne med eksempelvis team building arrangementer eller andre hyggelige aktiviteter.

Hvad kan jeg opleve på Sonnerupgaard Gods?

Sonnerupgaard Gods lægger hvert eneste år lokaler til såvel bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage som til sjove og hyggelige firma arrangementer, foredrag, tema dage, madkurser og meget mere.

Du kan oven i købet tilbringe din weekend eller miniferie i med glamping i de smukke omgivelser og nyde naturen med adgang til gourmet måltider og alle faciliteter. Og ønsker du at nøjes med at rive en enkelt eftermiddag ud af kalenderen kan du deltage i vinsmagninger, madkurser og spændende forelæsninger eller teater forestillinger på Sonnerupgaard Gods.

Book et selskabslokale på Sonnerupgaard Gods

Du kan for eksempel vælge at afholde familiens årlige sommerfest i et af de flotte festlokaler på Sonnerupgaard Gods. Lokalerne er lyse og rummelige, og er samtidig forsynet med alt hvad du skal bruge af udstyr til at afholde et vellykket arrangement.

Sonnerupgaard Gods sørger for borde, stole, service, glas, bestik og andre fornødenheder. Og du kan altid få hjælp til festlig oppyntning af dine selskabslokaler på Sonnerupgaard Gods.

Afhold din konference eller dit seminar på Sonnerupgaard Gods

Er du i virksomhedsøjemed på udkig efter de helt rigtige mødelokaler og konferencelokaler? Så kan du finde dem hos Sonnerupgaard Gods. Sonnerupgaard Gods lægger ofte lokaler til møder og kurser afholdt af firmaer og uddannelsesinstitutioner rundt omkring i landet.

Når du afholder dit firma arrangement hos Sonnerupgaard Gods kan du tilvælge fuld forplejning, og samtidig booke værelser til overnatning på godset hvis dine gæster kommer langvejs fra. Du kan læse meget mere om Sonnerupgaard Gods, og booke mødelokaler, konferencelokaler eller selskabslokaler på sonnerupgaard.dk.