advertorial

Hvis man skal holde fest udendørs er det en god ide at anskaffe sig et pavillon telt, da man aldrig kan vide om vejr guderne skænker dårligt vejr den givne dag man skal holde festen. Man kan for det meste forudse vejret men er aldrig en garanti og kan skifte med et vindpust.

Hvis du skal holde konfirmation eller bryllup i haven, så er det en god ide med et pavillon telt. Læs med her hvis du vil vide mere om emnet.

teltudlejning

Få en skriftlig aftale med udlejeren af teltet

Det er en god ide at få lavet sig en skriftlig aftale med teltudlejeren, så man er helt på bølgelængde med hvad man får leveret, sat op og afhentet igen. En mundtlig aftale er ikke juridisk bindene som det er hvis det står på skrift. Man kan nemt misforstå hinanden og det kan være svært at dokumentere, hvad der helt præcist er aftalt. Så få lavet en skriftlig aftale

Tjek at teltet er i orden

Når man får teltet leveret, er det en god ide at tjekke tilstanden på teltet, så du er sikker på at det er i god stand når dine gæster møder op. Hvis teltet ikke er som aftalt, bør man lægge en klage med det samme. Udlejeren skal være bekendt med alt det der kan mangle og give mulighed for at reparere teltet, hvis det ikke er som aftalt. Dette er sjældent tilfældet men det kan opstå at der er fejl og mangler når man lejer et telt.

Kontakt en teltudlejer

Hvis du ønsker at leje et telt, er det meget nemt at finde frem til en der kan tilbyde dette. Man kan lave en simpel internetsøgning, hvor man for eksempel skriver “Teltudlejning i Herning” og så vil der poppe en masse muligheder op for dig som ønsker at leje.