editorial

Er du på udkig efter en ny terrassedør? Så er det vigtigt, at du overvejer nogle forskellige ting, inden du vælger den rette model. Skal din altandør være enkelt eller dobbelt? Hvor mange glasfelter skal døren have? Skal din terrassedør produceres i træ, eller foretrækker du det mere vedligeholdelsesvenlige træ/alu?

Vi kigger på alle disse spørgsmål i denne artikel – og uanset hvad, så anbefaler vi klart, at du tjekker klarfonster.se ud, når du skal finde din nye terrassedør. Klarfönster tilbyder et bredt udvalg af altandøre i topkvalitet og til konkurrencedygtige priser. Så kig forbi klarfonster.se og se de mange muligheder for en flot terrassedør, der vil gøre din terrasse endnu mere indbydende!

Altandörr

Men inden da…

… kan du med fordel overveje nogle forskellige faktorer, inden du køber dine terrassedøre.

Skal din terrassedør være enkelt eller dobbelt? En dobbelte altandør vil kunne give dig endnu større åbning for udsyn og luft, men kommer naturligvis til at fylde mere på terrassen.

Hvor mange glasfelter skal døren have? Skal den kun have ét stort vindue, eller vil du foretrække flere mindre felter? Det kommer også meget an på, hvilken stil du ønsker for din terrasse.

Og sidst men ikke mindst – skal din terrassedør produceres i træ eller træ/alu? Træ kræver en del vedligeholdelse, hvorimod den kombinerede løsning af træ og aluminium er et mere praktisk valg. Men det kommer helt an på, hvad du foretrækker.

Uanset hvilken model du vælger, så kig forbi klarfonster.se for at se de mange muligheder for en flot ny altandør til din terrasse. Du vil ikke fortryde det!

Husk at kigge efter FSC-mærket

Hos Klarfönster er alle døre og vinduer fremstillet af FSC-certificeret træ. Men hvis du nu ikke handler der, skal du huske at tjekke, om dette også er tilfældet hos din foretrukne leverandør – det er vigtigt for miljøet.