Nu er det klart, at hvis man går i stå med ens bil, så kan man nok næppe få ens bil selv hen til det nærmeste autoværksted, eller vejhjælpen kører måske en hen et helt andet sted end det, der ligger nærmest, eller man kender selv – men derfor kan man godt lave sig ens egne forholdsregler.

Lad os sige, at du bor i udkanten af København, og du ejer en bil, som du godt vil være sikker på, at du kan få hjælp til, om du så skal have købt reservedele, have den repareret eller netop fikset efter et uheld eller et motorstop.

Så er det kun smart, at man har planlagt forud, hvad man skal gøre i den slags situationer, og man måske ligefrem har plottet ind på et kort i hånden eller elektronisk, hvor de nærmeste autoværksteder befinder sig.

Så har man både et autoværksteder i Glostrup, i Albertslund, Hvidovre med videre, hvor man altid kan se, hvor det tætteste er.

Der vil givetvis være man at vælge imellem i dette københavnske område, men det betyder jo så nok også, at de ikke alle sammen er lige gode.

Derfor kan det måske også betale sig at skrive nogle kodeord ned til hvert enkelt ud fra, hvad man har hørt fra andre, oplevet selv eller læst sig til, så man hvad, hvilket autoværksted man skal gå efter i de givne situationer.

Som sagt er der nogle gange mulighed for at vide forud, hvad man skal bruge det givne autoværksted til, så man kan gå efter dette, mens man andre gange bliver nødt til at tage sig til takke med det, der lige ligger nærmest.

Så er det måske ikke det sted, som man ville foretrække, men så kan man holde øjne og ører åbne efter, hvad man kan lide ved dette sted og ikke.