Er du netop kommet i besiddelse af en skøn villa, et lækkert parcelhus, et smart rækkehus eller måske en flot bylejlighed i smukke og historiske Køge, kan du godt begynde at glæde dig.

Køge er en forholdsvis overset by mellem hovedstaden, Midtsjælland og den sydlige del af Danmark. Faktisk er Køge blandt de mest familievenlige byer tæt på den danske hovedstad. Med sin skønne og idylliske beliggenhed tæt på skov og strand og masser af natur seværdigheder er Køge perfekt for familier som sætter pris på frisk luft og højt til himlen.

Samtidig har Køge direkte S-togs linje til den store by, forbindelse med regionaltog til resten af Danmark, og en beliggenhed tæt på flere store hovedtrafikårer. Og så er Køge kendt for sine mange gode tilbud til familier, her under et stort udbud af skoler og daginstitutioner samt sports og fritids aktiviteter.

Få hjælp til renoveringen hos din maler i Køge

Måske har familien været på bolig jagt i flere måneder og glæder sig derfor til at flytte ind. Men her bør I træde et skridt tilbage og overveje om ikke det var umagen værd at vente et par uger. På den måde kan I nemlig få sat huset eller lejligheden i stand før I begynder at flytte ind.

Der er mange fordele ved at renovere forud for indflytning. For det første er det en del nemmere for håndværkerne at komme til at male eller slibe gulv når stuer og værelser ikke er fyldt op med møbler, tæpper og andet indbo. Og for det andet vil det være svært at finde tiden og overskuddet til at sætte boligen flot i stand når I først er flyttet ind og har taget hul på den nye tilværelse som borgere i Køge.

Du kan kontakte din lokale maler i Køge via malerfirmaet Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk.