Skal du bruge penge lige her og nu? Så kan du overveje at ansøge om et online kontantlån.

Hvordan optager jeg et kontantlån?

Det er relativt nemt at optage et kontantlån – i hvert fald hvis du vælger at ansøge hos en online långiver.

Når du søger om et kontantlån online vil du nemlig kunne gøre det via en smartphone, en tablet eller måske din laptop. Du skal blot bruge en internet forbindelse og et gyldigt NemID. Dit NemID indeholder nemlig alle de oplysninger som den pågældende online låne udbyder skal bruge for at kunne godkende din ansøgning.

Af dit NemID vil det fremgå at du har fast bopæl i Danmark, er over atten år gammel, og ikke står opført som dårlig betaler hos hverken Debitor Registret eller RKI (Ribers Kredit Information). Dette er de eneste betingelser der skal være opfyldt før du kan blive godkendt til optagelse af et online kontantlån på mellem 15.000 og 300.000 kroner.

Selve godkendelsen af din ansøgning tager sjældent mere end få timer. Og bliver din ansøgning godkendt vil pengene typisk være på din konto med det samme.

Hvorfor optage et online lån?

Der er mange gode grunde til at optage et kontantlån online. Først og fremmest går det hurtigt når du ansøger om et online lån hos en ditto låne udbyder. Det betyder at du vil kunne optage et lån lige nu og her – for eksempel til at dække en uforudset udgift i en akut opstået nødsituation.

Du kan også bruge dit kontantlån til at betale for indfrielsen af en gammel drøm hvis du pludselig får en hel unik mulighed for netop dette. Og endelig er det som nævnt oven for meget nemmere at ansøge om et online kontantlån end et tilsvarende lån i din egen bank.

Du kan med fordel søge om dit kontantlån hos Ikano Bank – læs mere på ikanobank.dk.