Angående industribyggeri er man nødt til at tænke på det praktiske og funktionelle ved sådan nogle bygninger samt, hvor man placerer dem.

Der er ikke så meget tid på at tænke på sådan noget som æstetik og om at hive prominente arkitekter ind hver gang.

Det er måske mere nogle typer, der gerne vil have det hak i bæltet for at have præsteret sådan en bygning, hvorfor det er detaljerne, det imødekommende og indbydende for øjet, der bliver overladt til sidst, hvor man ikke bruger meget tid på det.

Formentlig er det noget, man kommunikerer meget udadtil, da det appellerer til følelserne, men i sidste ende handler det om det funktionelle.

Og det kan godt blive ret så identitetsløst og ensformigt at kigge på, fordi man netop kun ser noget industri for sig, der handler om at tjene penge, end det handler om hygge og nærvær.

Industribyggeri er noget helt andet end en bolig

Går du med planer om at bygge dit eget hus til at bo i, så er det de færreste, som der skæver til industribygningerne med få undtagelser, når de skal beslutte sig for at hente inspiration og stil til den slags.

Industribygninger er jo heller ikke skabt til at bo i, hvorfor man nogle gange laver dem på samlebånd eller i sådan en stil, så de minder meget om hinanden – og gerne billigt, så de ikke er den store udgift at lave.

Den tanke er “desværre” blevet overført til det velkendte boligbyggeri af beton, hvor tanken dengang var smart, men som har fået et negativt rygte nu om dage.

Så når man skal se på muligheder for at lave sit eget hjem, så ser man på naboer, boligområder og måske ens barndomshjem efter at hente inspiration.

Industribygninger minder mere en om arbejde, stress, overarbejde og samlebåndsarbejde.

Den slags vil man jo ikke forbinde ens eget hjem med.