editorial

Når du skal vælge et stillads, er der mange ting, du skal tage højde for. Et foldestillads kan være en god løsning, hvis du har brug for et stillads, der er nemt at transportere og samle. I denne artikel giver vi dig et overblik over, hvornår et foldestillads er bedst at bruge, og hvilke arbejdsopgaver det egner sig bedst til.

Hvornår skal du bruge et foldestillads?

Et foldestillads bruges bedst i situationer, hvor det er vigtigt med bærbarhed og hurtig opsætning. Hvis du f.eks. har brug for at flytte stilladset fra et område til et andet eller få adgang til svært tilgængelige steder, kan et folde-stillads være en god løsning. De er også gode til opgaver, der kræver hyppig omplacering, da de hurtigt kan foldes sammen og flyttes rundt, når det er nødvendigt

For resten kan du anskaffe sig et foldestillads lige her: https://www.specialfabrikken.dk/stilladser/foldestillads/ 

Typer af arbejde, der egner sig til et folde-stillads

Et foldestillads bruges oftest til lettere vedligeholdelses- og renoveringsarbejde, herunder maling, vinduespudsning, montering af sidespor osv. Det kan også være nyttigt til udendørs arbejde som landskabspleje eller havearbejde. På grund af den lette montering kan et foldestillads også bruges til kortvarige projekter som f.eks. ophængning af dekorationer eller montering af skilte.

foldestillads

 

Bedste praksis for foldning af et stillads

Det er vigtigt at sikre, at stilladset foldes korrekt og sikkert for at undgå skader eller skader. Når stilladset foldes sammen, skal du altid sikre dig, at alle dele er forsvarligt fastgjort, før du flytter det. Det er også vigtigt at justere sektionerne, så de passer godt sammen, når de er foldet sammen.

Hvis du bruger mere end én sektion af stilladset, skal du desuden sørge for, at de er stablet sikkert oven på hinanden, inden du transporterer dem

Alt i alt kan et foldestillads være en fremragende løsning, hvis du hurtigt skal flytte dit stillads og sikkert. Ved at følge ovenstående råd om bedste praksis kan du sikre, at dit stillads er monteret og foldet korrekt for at opnå maksimal sikkerhed. Hvis du nøje overvejer, hvornår og hvor du skal bruge et foldestillads, kan du sikre dig, at dine projekter bliver udført korrekt første gang.