Trænger du til at nulstille kroppen eller slippe af med smertefulde spændinger og stivhed i muskler og led? Så bør du forkæle dig selv med en god massage.

En massage er nemlig andet og mere end blot luksus og wellness. Faktisk bør du, hvis du har et opslidende job, gøre massage som en fast del af din sundhedspleje. Du vil nemlig kunne hjælpe din krop til et større velvære i det daglige med regelmæssig massage.

Hvorfor skal jeg vælge en fysiurgisk massage?

Du skal vælge en fysiurgisk massage ved en uddannet massør hvis du ønsker at få det fulde udbytte af massagen. Med en fysiurgisk massage kommer du hele kroppen igennem massøren vil på målrettet vis bearbejde samtlige muskler og ligamenter i din krop.

Du vil tydeligt kunne mærke hvor dine spændinger sidder og hvorledes de gradvis vil gå i opløsning under massagen. Med en god fysiurgisk massage vil du allerede efter den første behandling kunne mærke de godgørende virkninger.

Lader du din massør ælte dig grundigt igennem med jævne mellemrum vil du også opleve langtids effekter i form af bedre nattesøvn, mere energi og overskud i hverdagen, og markant bedre bevægelighed samt færre smerter i muskler og led. Og lader du din kiropraktor behandling indlede med en times massage vil du få langt større udbytte af denne.

Få en god massage i Hammel hos din lokale kiropraktor klinik

Uanset om du går fast til kiropraktor hos Kiropraktoren i Hammel eller ej vil du kunne booke tid til en professionel fysiurgisk massage hos den til klinikken hørende massør.

Som nævnt vil du kunne øge udbyttet af din kiropraktiske behandling med en forudgående massage. Men du kan også vælge at booke din massage som en stand alone behandling, for et øget dagligt velvære.

Du kan læse mere, og booke tid til din massage, på kiropraktoren-hammel.dk