advertorial

Der findes mange slags døre på markedet det kan derfor være svært at vælge den rigtige dør. I denne artikel vil vi komme ind under forskellige typer døre og fordelene og ulemperne ved at vælge de forskellige typer døre.

døre

Døre af træ

Døre lavet i træ er den meste udbredte type og har også det mest naturlige udseende. En træ dør kan altid males og ændres på. Det ser også ganske fint ud hvis en trædør har glas, profiler og sprosser. Træ døre er også de nemmeste døre at reparere.

Træ og aluminiumsdøre

Aluminiumsdøre findes typisk i en kombination med træ for at opnå det mest naturlige look, de har også et mere standardiseret look end trædøre. Fordelen ved at have en aluminiumsdør er at de ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Aluminiumsdøren er det mest sikre valg når det kommer til indbrud, de kan nemlig holde til mere, så dette er den mest sikre løsning.

Plast eller PVC døre

Plastik døre skal man stort set ikke vedligeholde på nogen måde, den skal dog vaskes en gang i mellem så nuancen på døres ikke falmer. Dørene kan holde i op til 100 år, hvis det så også er med plast vinduer. Dog er plastdøren mere sårbar i forbindelse med en skade, da en reparation tit vil efterlade synlige spor.

Hvor finder jeg så en dør til mit hjem?

Der er mange muligheder hvad angår døre, der er billige døre og dyre døre samt døre i middelklassen. Materialet det er lavet af har også en betydning for prisen. Du bør starte med at spørge rundt i omgangskredsen om de kender til en udbyder, ellers er det altid en mulighed at lave en online søgning via en mobil telefon. Her kan du søge efter “Døre i” og så området du befinder dig i, så vil du helt sikkert finde en masse muligheder for dig.