De fleste af os, der er forældre i dag, husker Pokemon fra vores ungdom, hvor spillet kom frem i form af hyggelige samlekort med de skønne Pokemon figurer. Det omfattende eventyr univers Pokemon med de mange figurer og karakterer kom første gang frem i 1995, og udsprang fra den japanske spil designer Satoshi Tajiris hånd i samarbejde med spil koncernen Nintendo.

Godt tyve år senere kom Pokemon så på banen igen, i form af et spil til smartphones, som har taget børn og unge med storm. Samtidig begyndte de sjove Pokemon kort atter at udkomme – og da børn er ivrige samlere, er Pokemon kort et stort hit hos det yngre publikum.

Hvor finder jeg de smarte Pokemon mapper?

Øsnker du at begave et af børnene i dit liv med Pokemon kort i skønsomt udvalg, kan du erhverve hele samle mapper med forskellige Pokemon kort online. Den kendte og veletablerede webshop Farmorsoutlet præsenterer et bredt sortiment af blandt andet Pokemon mapper og andet legetøj fra det verdenskendte brand.

Her finder du eksempelvis Pokemon mapper med plads til 80, 180 eller 360 pokemonkort, og desuden store Pokemon ringbind, i hvilke det er muligt at indsætte ekstra Pokemon lommer. På den måde kan børnene samle alle sine Pokemon kort i én stor mappe. Du kan også købe diverse Pokemon kortsamlinger, som barnet kan bruge som bytte og samler objekter. Eller hvad med fine samler mapper med Pikachu eller Eevee tema til feinschmecker barnet?

Du kan se hele udvalget af Pokemon produkter på https://www.farmorsoutlet.dk/pokemon 

Farmorsoutlet – din online butik med udstyr, tøj og legetøj til børn

Ud over Pokemon mapper og andet pokemon merchandise finder du hos Farmorsoutlet et bredt sortiment af produkter som er relevante for alle med børn – for eksempel badetøj til de helt små, og babysæder til bilen. Find udvalget af produkter til barn og baby på farmorsoutlet.dk