De fleste mennesker der har en bil, er dybt afhængig af den for at få hverdagen til at hænge sammen. Især hvis man samtidig har børn. Derfor er det rigtig vigtigt at have en god mekaniker, der kan hjælpe, hvis uheldet er ude og hurtigt og også gerne billigt, kan lave bilen så det ikke ender i kaos. Du kan f.eks. finde en god mekaniker i Køge, hvis du bor i det område.

Find den rette mekaniker

Der er mulighed for at spare sig selv for rigtig mange frustrationer og penge, ved at bruge tid på at finde den rigtige mekaniker og det behøver ikke tage lang tid. Start med at ringe til 3 forskellige mekanikere og få dem til at afgive et skriftligt tilbud, om hvad det vil koste at lave din bil. Derefter tjekker du dem på Trustpilot for at se, hvad tidligere kunder har sagt. Hvis der er flere kunder, der nævner det samme, positivt som negativt, er sandsynligheden for at det også sker, når du er kunde der rimelig stor.

Forsikring og mekaniker

Hvis du har en ny bil, er det vigtigt at du vælger en mekaniker, der benytter sig af de rigtige reservedele. Hvis ikke reservedelene er godkendte, kan du opleve at forsikringen ikke længere dækker og du ved et salg vil få langt færre penge for din bil, end hvis den var blevet lavet hos en mekaniker, der har brugt godkendte eller originale reservedele. Det er altså vigtigt at du sikre at din mekaniker er godkendt og benytter sig af godkendte reservedele. Er det en gammel bil, hvor du ikke forventer at forsikringen dækker eller at den skal kunne sælges, er det mindre vigtigt om du benytter dig af reservedele, der er godkendte. De vil som regel være dyrere, end hvad der ellers kan fås.