Foråret er over os og der er i byggemarkederne en hel speciel stemning. Der skal bygges, plantes, fixes og ordnes. Kunder slæber frem og tilbage og de fleste har et glad smil om læben. Altså undtagen dem, der har måtte køre ud igen, fordi de har glemt noget. Tanken om at skabe bringer det bedste frem i mange.

Der bliver om fået købt jord og planter og det kan være svært at vente til weekenden, hvor man har tid til at fylde jord og blomster i krukker og altankasser. 

Fordelen ved et byggemarked er, at det er muligt at få stort set alt hvad man har brug for og lidt til. Det kan f.eks. være her https://hjerm-byg.dk/

Der er forskel på de forskellige byggemarkeder

Umiddelbart ligner det ene byggemarked det andet, men ved nærmere undersøgelse kan der være stor forskel. Både i sortiment, men også i service og pris. Nogle byggemarkeder fokusere meget på pris og på at være billige. Det betyder at det kan være svært at finde en medarbejder, der kan hjælpe og give råd og vejledning. Hvis du ved hvad du skal have og ikke har brug for hjælp, er det et udemærket sted at handle. Hvis du derimod har brug for hjælp og godt kan lide at handle et sted, hvor der er lidt mere service er det ikke lavprisbyggemarkederne du skal handle i, men dem der slår sig på service og mærkevarer. Det betyder selvfølgelig at nogle af varernes pris er højere, men det vil være muligt at få hjælp, råd og vejledning, hvis der er behov for det. 

Nogle byggemarkeder er også planteskoler eller så tæt på som de kan komme og har ikke blot blomster og jord om foråret. Det vil typisk være de byggemarkeder, der slår sig på service og kvalitet og ikke lavprisbyggemarkederne.