Hvis du står for at skulle købe en ny bolig, bør du – uanset om der er tale om et hus eller en lejlighed – sørge for at sikre dig, at købsaftalen er forsynet med det, der kaldes et advokatforbehold. På den måde er du sikret 14 dages betænkningstid inden handelen er endelig.

I løbet af disse 14 dage kan du med stor fordel lade en dygtig boligadvokat gennemlæse alle former for relevant dokumentation som hidrører fra den pågældende bolig. På baggrund af denne dokumentation kan din boligadvokat råde dig enten fra eller til at gennemføre handelen. Og så undgår du grimme økonomiske overraskelser i fremtiden.

Hvem er Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS?

Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS er et boligadvokat firma som holder til i Randers, og som har specialiseret sig inden for køb og salg af fast ejendom.

Advokatfirmaet Mogens Freinsilber er advokat med møderet for Landsret, og som har fungeret som offentlig forsvarer ved Retten i Randers. Når du vælger Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS som din boligadvokat i Randers får du således en kyndig og erfaren jurist som din wing man i forbindelse med køb eller salg af bolig eller anden fast ejendom.

Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns og disciplinær system og af reglerne om god advokatskik, jævnfør retsplejelovens §126. Dette er din sikkerhed for en sober og uvildig behandling af din boligsag, som lever op til samtlige etiske bestemmelser og regulativer udstukket af Advokatsamfundet, og som fuldt ud lever op til de gældende standarder. Der ud over er Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS medlem af DanskeBOLIGadvokater, DanskeFAMILIEadvokater, DANSKE ADVOKATER samt af Landsforeningen af Forsvarsadvokater.

Du får, med andre ord, en dygtig og erfaren boligadvokat når du lader Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS forestå den juridiske del af din bolig handel. Du kan læse mere om Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS, og kontakte boligadvokaten direkte, via hjemmesiden http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/