advertorial

Er dit badekar med årene gået hen og blevet grimt og ridset i emaljen, og er det præget af grimme misfarvede plamager? Så trænger emaljen efter al sandsynlighed til at blive repareret.

Hvordan kan man reparere man emaljen i et badekar?

Hvis emaljen på dit badekars inderside er beskadiget eller slidt og misfarvet kan den repareres ved en proces som kaldes reemaljering.

En reemaljering har en del til fælles med en autolakering. Ved en reemaljering slibes badekarrets inderside således at denne er helt glat og jævn. Dernæst påføres de komponenter, som udgør den nye emalje, i tynde lag. Der skal cirka fire lag til førend resultatet er helt perfekt.

Selve reemaljeringen tager omtrent fire timer. Sluttelig skal emaljen have lov at hærde i et døgn. Og så er dit gamle badekar faktisk klar til atter at danne rammen om hyggelige varme karbade og hjemmespa aftener.

Kan jeg selv reparere emalje badekar?

Det kan ikke anbefales at du selv kaster dig ud i opgaven med renovering af badekar. Det at reemaljere et badekar kræver såvel det rette udstyr som en god portion tålmodighed og et solidt, professionelt håndelag.

Du vil kunne opnå et langt smukkere og mere holdbart resultat hvis du lader en dygtig badekarsmaler forestå reemaljering af dit badekar. En badekarsmaler har de skarpeste forudsætninger for at kunne få dit gamle badekar til at stå som nyt, med en stærk emalje som kan holde i mange år.

Hvor kan jeg finde en kompetent badekarsmaler i nærheden af min bopæl?

Hvis du har til huse i København, på Frederiksberg eller i nærmeste omegn hedder din nærmeste badekarsmaler Emaljespecialisten. Emaljespecialisten hjælper kunder over hele Storkøbenhavn med emaljering af badekar, fliser, klinker, håndvaske med videre.

Du kan læse mere om Emaljespecialisten, og se de aktuelle priser på emaljering af badekar på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.