Hvis du er gymnast, så ved du formentlig, hvor meget en god madras betyder for din træning. En god madras skal kunne give det rigtige afsæt, så man kan lave det perfekte spring. En airtrack er den perfekte madras for dig, som søger en madras, der giver det perfekte afsæt. 

En airtrack kan bruges af alle og det er derfor ligegyldigt hvilket gymnastisk niveau du befinder dig på. Om du er nybegynder, erfaren eller professionel, så kan en airtrack gøre underværker for dig og din træning. En airtrack er nemlig en af de madrasser, hvor du får det vildeste afsæt på. 

Derudover kan en airtrack også bruges af hele familien, så man kan sagtens have den derhjemme til hjemmetræning og familiehygge. Det er blandt andet også den perfekte madras for en baby at øve sine motoriske evner på. 

Alle airtracks er super brugervenlige. Du kan nemt puste madrassen op og justere hårdheden alt efter hvor kraftigt et afsæt du ønsker. Du kan også nemt pakke din airtrack sammen og tage den med på farten – måske med i sommerhus eller over til en ven?

Hvilken airtrack skal du vælge?

Der findes forskellige varianter af airtracks, og det er en fordel at vælge den, som passer til dit niveau. Hvis du køber en airtrack, som ikke passer til det niveau du befinder dig på, så kan det give en negativ effekt på din træning. Det kan sammenlignes med mange andre sportsgrene, hvor man bør vælge det, der passer til ens niveau og så derefter arbejde sig hen imod næste niveau. 

 

En airtrack til leg, sjov og hygge derhjemme

Hvis du leder efter en madras til hjemmet, hvor der kan bruges sjove timer på sammen med familien, så er det modellen play, der er den rigtige. Den er 10-15 cm. i højden og er derfor god til børn med sin lave højde. Den er nem lige at hive med ud i haven på en god sommerdag eller have slået op i stuen en aften. Man kan få skabt noget kvalitetstid sammen som familie, som ikke indeholder smartphones eller TV. 

Madrassen for dig, som er på et øvet niveau

Hvis du befinder dig på et stabilt træningsniveau, hvor du er en erfaren gymnast, så er modellen practice noget for dig. Den er 20 cm. i højden og er derfor perfekt til træning både hjemme, i idrætforeningen eller til idræt i skolen – airtracks er meget anbefalelsesværdige til skoler og foreninger. Modellen practice er for alle, der begynder udøver gymnastik, men som måske ikke er helt klar til den helt store airtrack endnu – så en perfekt madras til træning. 

Den perfekte madras til dig, som er professionel gymnast

Hvis du er professionel gymnast eller du måske arbejder i en forening med professionelle og garvede gymnaster, så er modellen performance, den du skal vælge. Denne airtrack passer i højden til de fleste standardredskaber i en gymnastikforening, herunder landingsmåtterne. Den er nem at sætte frem og puste op til en træning i foreningen eller derhjemme, hvis der er plads til det. Performance modellen er den ultimative madras til en professionel gymnast.