advertorial

Hvis der er noget, som der er vigtigt på jagt, så er det, at man kan liste sig ind på sit bytte uden at lave den mindst smule larm.

Dette betyder både, at man skal vandre meget vigtigt og passe på med, hvor man træder, men selv hvis ligger helt stille i skovbunden eller i et jagttårn, hvor man har sørget for, at vinden kommer mod en, så skal man stadig passe på med at lave så lidt larm som muligt.

Den eneste larm, som der er smart at lave, er ved at lave kald, der kan imitere dyrene, så de kommer frem; men ellers er det noget med at være musestille og være tålmodig.

Så duer det ikke, hvis man lige pludselig kommer til at rasle med noget, eller man får banket to genstande mod hinanden.

Selvom man ikke kan se det, så er man måske sat flere timer bagud i ens jagt, for de dyr kan høre rigtig godt, så de er måske løbet væk og har gemt sig.

Vær så stille som muligt med dit jagtudstyr

Derfor er det heldigt, at man blandt andet kan få noget jagtudstyr, som der ikke larmer særligt meget eller ikke er lavet af så meget metal, jern og lignende, som der kan larme, hvis det rasler eller rammer andre ting af samme materialer.

Har man metalgenstande, så bør man have dem indpakket på en måde, så de ikke kan lave så meget larm, og man bør skille dem ad, så de ikke ligger sammen.

Dette gælder både, om man har dem i en taske eller i en lomme.

Tit skal man jo have meget jagtudstyr med at jage med, som man ikke kan undvære, så man er nødt til at være sikker på, hvor man har fordelt de ting, så man ikke ender med at rode efter dem og lave larm på den måde.