advertorial

Skal VVS installationerne i dit køkken eller på dit badeværelse opgraderes eller ændres? Så er det vigtigt at du får de rette fagfolk til at udføre arbejdet.

Forsøg dig aldrig selv med VVS arbejde i hjemmet

Der er en vigtig grund til at en autoriseret VVS installatør er påkrævet hvis der skal rodes med de faste VVS installationer i boligen – og den har basis i det sikkerhedsmæssige. Du kan nemlig risikere at komme endog eget galt af sted hvis du selv forsøger dig som gør det selv VVS mand.

Kommer du for eksempel til at skabe tilbageløb i vandrørene, og dermed forårsage sammenblanding af drikkevand og spildevand, kan dette afstedkomme alvorlige konsekvenser i form af forgiftning hos alle de der drikker vand fra hanerne i brygningen.

Hvis du ønsker at sløjfe eller omdirigere en gas ledning i dit køkken er det ligeledes en autoriseret VVS installatør der skal på banen. En gas læk kan føre til kulilte forgiftning som kan have fatal udgang, eller farlige eksplosioner hvis gassen antændes. Og selv om du skulle være så heldig kun at forårsage materielle skader på bygningen – for eksempel vand eller brand skader – kan det gå hen og blive en rigtig dyr omgang for dig.

Det er nemlig langt fra sikkert at dit forsikrings selskab vil dække omkostningerne relateret til udbedring af disse skader hvis det er dit klamphuggeri som har givet anledning hertil.

Få hjælp til diverse VVS opgaver hos VVS firma i Aarhus

Står du således for at skulle renovere dit køkken eller badeværelse, og i den forbindelse ændre på de faste VVS installationer, er det en god idé at få fat på en lokale VVS mand. Er du bosiddende i Aarhus eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Harald Røgen & Sønner ApS. Klik ind på rogen.dk og læs mere.