Lige siden skoletiden, hvor skoletandplejen tog sig af vore tænder med regelmæssige mellemrum, har vi fået indprentet vigtigheden af at passe vore tandlæge besøg. Desværre er der mange voksne, som ”glemmer” at bestille tid hos tandlægen.

Blandt de mest kendte undskyldninger er, at de ikke har tid eller råd. Men det er faktisk ikke særligt dyrt at få efterset sine tænder. Og vælger du en tandlæge klinik tæt på dit job eller på din bopæl, er det faktisk også minimalt, hvad et halvårligt tandlægebesøg kræver af dig rent tidsmæssigt.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær som min tandlæge i Næstved?

Hvis du leder efter en tandlæge klinik i Næstved, hvor du kan være sikker på at få en solid og professionel behandling, kan du med fordel aflægge Tandlægerne Dickow & Lindkær en visit. Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær finder du udelukkende dygtige og erfarne tandlæger, tandplejere og klinik assistenter, som står parat til at hjælpe dig.

Uanset om du blot skal have foretaget et rutinemæssigt eftersyn og rensning af tænder og tandkød, eller om du er i markedet efter en mere avanceret behandling – for eksempel fremstilling af en bro, isættelse af implantat eller retning af tænder, kan Tandlægerne Dickow & Lindkær give dig en professionel tand behandling baseret på grundige forundersøgelser.

Klinikken er i besiddelse af det mest moderne udstyr til såvel undersøgelse som behandling, her under digitalt røntgen udstyr. Samtlige medarbejdere i klinikken holder sig jævnligt opdateret med kurser og efteruddannelse for at være up to date med anvendelsen af det avancerede udstyr samt de nyeste metoder inden for tand behandling.

Tandlægerne Dickow & Lindkær er beliggende centralt i Næstved med gode muligheder for parkering i umiddelbar nærhed af klinikken. Du kan læse mere om Tandlægerne Dickow & Lindkær, og bestille en tid til dit næste tandlæge besøg online, på dltand.dk