advertorial

Det er nok ikke ens hoveddør, som man kan lade forvandle til en port eller et gitter, men det kan måske være udenfor i en passe eller lignende, hvor man ellers plejer at have en dør, der er bøvlet og besværlig at åbne, så man bare lader den stå åben hele tiden, og det kan den ikke holde til i længden og bliver langsomt ødelagt.

Det er nu en skam, når man brugte så mange penge på den i sin tid, men man var måske lidt overmodig med, hvor meget man ville holde øje med den, selvom man fik at vide, at den godt kunne bruges som udendørsdør med udendørsareal på begge sider af den.

Det er måske ikke det meste kendte eksempel, vi har herhjemme, men der er mange af den slags døre i de sydlige lande, hvor man opholder sig meget udenfor.

Og fremfor altid at have en dør i brug i alle områder, så kan man bruge en port eller et gitter.

dør

Det er et forslag fremfor en dør

Som sagt er det ikke rigtig noget, som man skal bruge som dør indenfor til et værelse eller et badeværelse, men der være et udendørsområde, som man gerne vil dele op i flere sektioner, hvilket man tidligere gjorde med døre.

Men de blev bare grimme at se på, og man kunne ikke få taget sig sammen i god nok tid hver gang til at vedligeholde dem, så nu er du træ af at se på dem, så de skal skiftes ud.

Du har overvejet, at man måske helt ikke spare dørene væk, men du ønsker trods alt, alt man kan dele områderne udenfor tydeligt op.

Nogle steder vil det egne sig bedst med en port, mens det kan betale sig at have et gitter et andet sted, så man lettere kan kigge gennem det, og det også giver en dejlig svalende fornemmelse, når vinden kan trænge igennem her.